Πληροφορίες αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΚΟΣΤΟΣ

Τα μικρά σε όγκο και βάρος εμπορεύματα, αποστέλλονται αντικαταβολή (πληρώνετε με την παραλαβή) με Γενική Ταχυδρομική. Για αντικείμενα μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 6 ευρώ και 1,00 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση είναι 2 ευρώ. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τα μεγάλα και βαριά εμπορεύματα αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών ανάλογα με τον προορισμό τους. Για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη τα εμπορεύματα παραδίδονται στις μεταφορικές εταιρείες του Πειραιά.

*Το κόστος αποστολής για Κύπρο είναι 17,00 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για δέματα μέχρι 2 κιλά. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται αφότου προηγηθεί κατάθεση του ποσού στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από το είδος των εμπορευμάτων, τα προιόντα μας υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και οι χαράξεις γίνονται στο εργαστήριό μας, οπότε υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα εμπορεύματα τα οποία αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική, παραδίδονται σε 1-2 ημέρες (2-3 για τα νησιά).

Τα εμπορεύματα τα οποία αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρείες παραδίδονται σε 1-2 ημέρες (3 - 4 για τα νησιά)

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή αποστέλλονται τα εμπορεύματα μόνο με Γενική Ταχυδρομική. Σε κάθε άλλη περίπτωση η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή με χρήση χρεωστικής - πιστωτικής κάρτας: Τράπεζα Πειραιώς  5250-009308-282, Εθνική Τράπεζα 377/524327-00, Alpha Bank 860-002101-308222. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται αμέσως μετά την ενημέρωση του λογαριασμού μας.

Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε 6 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο. Συσκευάζουμε τα προς αποστολή εμπορεύματα με σωστό τρόπο ώστε να τα παραλαμβάνετε σε άριστη κατάσταση.